Jean-Francois Christiaens

31 AUG 2022

Online besteld, is de favoriete auto van de Belgen binnen de drie maanden leverbaar

Om de aantrekkingskracht van zijn C3 nog wat te versterken, biedt Citroën een speciale C-Series reeks aan van het model. Die is enkel online beschikbaar en kan binnen de 12 weken geleverd worden.

De Citroën C3, de populairste auto in België in 2020 en 2021, was in de eerste helft van 2022 opnieuw de ingeschreven nieuwe auto in ons land. Om zijn aantrekkingskracht nog wat te vergroten, biedt Citroën een speciale reeks aan, de C-Serie.

Citroën Store

Behalve een aantrekkelijke verhouding prijs/uitrusting en specifieke details qua look, onderscheidt deze speciale reeks zich vooral doordat hij alleen online te koop is via de Citroën Store.

Contant of financiering

Het hele aankoopproces is met een paar muisklikken voltooid. Aan het eind van het proces krijgen klanten twee mogelijkheden om te betalen: contant bij aflevering (na betaling van een borg van €250) of een financiering afsluiten. De klant moet dan zijn laatste drie loonfiches en identiteitskaart uploaden om te zien of de aanvraag aanvaard wordt.

12 weken

De website geeft ook meteen een schatting van de levertijd van het voertuig, wat een cruciaal detail is geworden in tijden van tekorten aan elektronische chips. Op het moment van schrijven kondigt de Citroën Store een levertijd van 12 weken aan voor een C3 C-Serie. De catalogusprijs in België bedraagt € 19.285.


Advertentie
Advertentie
Advertentie