Sébastien Vanhouche

7 APR 2023

Heel wat nieuwigheden op komst in de lente van 2023!

Mercedes E-Klasse, Opel Corsa, Renault Clio: er komen deze lente heel wat nieuwigheden aan op de automarkt! Misschien ook de ideale gelegenheid om een goede deal te doen op een stockmodel?

Renault Clio

De facelift van de Franse stadswagen wordt officieel voorgesteld op 18 april. We kennen nog maar weinig details, maar aangezien het om een midlifefacelift gaat, kunnen we ervan uitgaan dat de grootste veranderingen zich op esthetisch vlak zullen bevinden. Als je dat weinig uitmaakt, is het mogelijk om een exemplaar van de huidige 5e generatie op de kop te tikken door een blik te werpen op onze stockwagens.

Mercedes E-Klasse

In dit geval is het een volledig nieuwe generatie van de grote reisberline die Mercedes op 25 april gaat onthullen. Het merk met de ster spreekt over "de meest intelligente E-Klasse ooit" dankzij zijn "revolutionaire technologie". We kunnen niet wachten. Maar als je nu al wil genieten van een grote portie Duitse luxe, heeft de huidige generatie ook heel wat kwaliteiten! Een grote reisberline die je nog nieuw kan vinden met hoge kortingen, net voor de presentatie van zijn opvolger.

Opel Corsa

Opel geeft, in tegenstelling tot Renault, nog geen concrete lanceringsdatum voor de facelfit van zijn stadswagen. We weten enkel dat hij nog deze lente komt, wat dus niet lang meer zal duren! Ook hier verwachten we vooral esthetische aanpassingen, toch wat de versies met verbrandingsmotor betreft. Het elektrische model zou wel de nieuwe batterij van 51 kWh en de zuinigere motor van 154 pk krijgen, waarmee zijn autonomie tot boven de 400 km zou moeten uitkomen. Maar het is dus ook mogelijk om goede zaakjes te doen op het huidige (elektrische) model door een kijkje te nemen naar onze stockmodellen.

?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via mail:

Advertentie
Advertentie
Advertentie