Sébastien Vanhouche

23 MAR 2023

Tesla heeft een contactloos testcentrum in Zweden!

Het is gemakkelijker dan ooit om een Model S, 3, X of Y te testen. Je moet enkel een afspraak maken op de site van Tesla, ter plaatse eens bellen en je bent binnen.

Tesla heeft een nieuw soort testcentrum geopend in Örebro, in Zweden. Er is namelijk helemaal geen personeel ter plaatse! Geen dealers meer waar je een afspraak moet maken en vervolgens een eindeloze presentatie krijgt van alle onbenullige functies van de wagen. Enkel de Model S, 3, X en Y zijn aanwezig en je kan gewoon instappen en wegwezen.

Simpele procedure

De procedure om een van de modellen te testen, is vrij simpel. Je moet eerst en vooral een tijdslot reserveren op de website van het merk. Eenmaal ter plaatse bel je naar een specifiek nummer om de auto te ontgrendelen en om een snelle presentatie te krijgen. Vervolgens gaat de testrit van start en moet de auto binnen het halfuur teruggebracht worden naar het startpunt.


Goed of slecht idee?

Wil je meer informatie na de testrit? Er is geen personeel aanwezig ter plaatse, dus je moet opnieuw contact opnemen met het merk via de website of via telefoon. Natuurlijk is er nog een beetje personeel nodig om de auto’s te wassen, op te laden en te onderhouden indien nodig. Maar is het wel een goed idee? In ieder geval past dit soort contactloos testcentrum perfect binnen de trend van online verkoop die steeds meer opkomt binnen de autosector.

PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ