Jean-Francois Christiaens

15 APR 2020

Video: meer dan 300 auto’s ‘in een schuur gevonden’ na meer dan 30 jaar

Dit soort ontdekkingen doen een liefhebbershart sneller slaan. Hier zijn niet gewoon een paar mooie auto’s opgedoken, maar wel een volledige collectie van meer dan 300 modellen die dik 30 jaar verborgen zijn gebleven.

20200415090338grange.jpg

Het bedrijf AMMO NYC, dat is gespecialiseerd in de renovatie van oldtimers in de Verenigde Staten, deelt op YouTube een ongelooflijke ontdekking. Een vrij ‘compulsieve’ verzamelaar heeft namelijk meer dan 300 auto’s van alle slag bij elkaar gespaard in drie enorme loodsen. In het filmpje gidst de verantwoordelijke van AMMO NYC ons door (slechts) één van de drie grotten van Ali Baba. Dat betekent dat er dus nog flink wat verrassingen te ontdekken vallen.

Het filmpje komt er na talrijke verzoeken van surfers in reactie op een eerste video die de ‘wedergeboorte’ toont van een Bizzarini P538 dankzij de vaardige handen van AMMO NYC. Die auto kwam uit de enorme collectie. Het team van specialisten was aanvankelijk namelijk ingeroepen om een paar van de juweeltjes uit deze schatkist klaar te zetten voor verkoop…

Advertentie
Advertentie
Advertentie