Jean-Francois Christiaens

26 SEP 2018

Butlerdienst Blue Valet van start in Brussel

De Franse startup Blue Valet begint met zijn butlerdienst in Brussel. In het station Brussel-Zuid en op de luchthaven van Zaventem kan je voortaan je auto achterlaten bij een zogenaamde valet.

In Frankrijk is Blue Valet al actief in 15 stations en 8 luchthavens. Voor zijn internationale expansie trekt de valetdienst de Belgische grens over. Bij ons zijn de eerste locaties in het station Brussel-Zuid en op de luchthaven van Zaventem.

In Brussel-Zuid betaal je 39 euro voor twee dagen, 79 euro voor zeven dagen en 94 euro voor 10 dagen. Op de luchthaven kost Blue Valet 45 euro voor twee dagen, 80 euro voor zeven dagen en 95 euro voor 10 dagen. In de prijs is het parkeren inbegrepen, de verplaatsing van de butler die je auto parkeert en een omniumverzekering.

Website

Reserveren kan via de website of een app een avond voor je vertrekdatum. Op de dag van je vertrek geef je je auto aan de medewerker van Blue Valet, die hem naar een beveiligde parking rijdt. Op de dag van je terugkeer rijdt de medewerker op het afgesproken uur de auto terug voor.

Advertentie
Advertentie
Advertentie