Pierre-Benoit Sepulchre

5 DEC 2019

Cadeautip: Jaguar brengt eerbetoon aan Mk2 Saloon

Een exclusieve accessoirelijn voor de fans van het merk.

De Britse autobouwer Jaguar brengt een eerbetoon aan zijn legendarische Mark 2 Saloon, die dit jaar zijn zestigste verjaardag viert. Het model werd in 1959 onthuld op het autosalon van Londen en kende een groot succes. De Mk2 inspireerde talrijke latere generaties sportieve berlines van Jaguar. Het model verpersoonlijkte op sublieme wijze de drie eigenschappen van de reclameslogan die Sir William Lyons had bedacht: “Grace, Space and Pace” (elegantie, ruimte en snelheid). Het model was verkrijgbaar met diverse zescilinders uit de XK, waaronder een krachtige 3.8 met 220 pk.

Nu de eindejaarsperiode nadert biedt deze exclusieve accessoirelijn een goudmijn aan originele ideeën voor cadeaus onder de kerstboom.

Een beetje van alles

Het gamma bestaat onder meer uit een set van vier espressotassen met daarop de typische dubbele koplampen van de Mark 2 Saloon, een t-shirt met het opschrift “Ultimate Getaway Car” in drie kleuren, een katoenen jas met rits die hetzelfde thema als het t-shirt overneemt of een prachtige reistas in zwart leder.

Al deze accessoires kunnen worden besteld bij de Jaguar Land Rover-verdeler of op de officiële webshop van Jaguar.
Advertentie
Advertentie
Advertentie