Sébastien Vanhouche

23 JUN 2022

Dit is het interieur van de Honda CR‑V

Na het koetswerkdesign kunnen we nu ook het interieur van de volgende gezins-SUV van Honda ontdekken. Het merk belooft ruimte en kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen.

Honda blijft stukje bij beetje zijn toekomstige CR-V onthullen. En ook nu is het weer de Amerikaanse divisie van het merk die dit beeld deelt. Het moet gezegd dat dit een erg belangrijke auto is voor de autobouwer, want hij staat op het podium van de meest verkochte voertuigen ter wereld in 2021!





CR-V, zeker? 

Na enkele foto's die ons al veel verklappen over zijn uiterlijke stijl, onthult de Japanse autobouwer deze keer het hele dashboard! Ja, dit is de CR-V en niet de nieuwe generatie van de Civic. Met uitzondering van een iets andere middenconsole zien de twee interieurs er identiek uit!

Ruimte en kwaliteit 

Bij de afbeelding staat ook een woordje uitleg, vooral over kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen, en de overvloed aan binnenruimte. We staan te popelen om meer te weten te komen. Honda heeft al aangekondigd dat het de nieuwe CR-V op 12 juli zal onthullen.


Advertentie
Advertentie
Advertentie