Vroom

2 JUN 2021

Ford laat je stemmen voor jouw favoriete speciale reeks van de Puma ST

Liefhebbers van Fords sportieve afdeling kunnen op sociale media stemmen voor hun favoriete specificatie van de volgende speciale reeks van de Puma ST.

20210602093932fordpumast(1).jpg

Het gebeurt niet vaak dat een autobouwer een beroep doet op zijn fans om een auto te bedenken. verwacht er echter ook niet te veel van, want de motor, de versnellingsbak en de ophanging van de toekomstige speciale reeks van de Puma ST liggen al vast. Er komt dus geen kleine SUV met de V8 uit de Mustang en een manuele versnellingsbak…

Exterieur en interieur via Twitter en Instagram

20210602093933fordpumast(2).jpg

Je kan wel mee de koetswerkkleur, de interieurafwerking en de bestickering op de auto helpen kiezen. Ook niet slecht. Ford doet bovendien een beroep op de fantasie van zijn klanten om een naam te bedenken voor deze speciale reeks. Nog tot 10 juni kan je op Twitter en Instagram stemmen in heel Europa.

Resultaat op 18 juni

20210602093933fordpumast(3).jpg

De speciale uitgave van de Puma ST is later dit jaar beschikbaar en het aantal exemplaren blijft beperkt (net zoals van de recente Fiesta ST Edition die we onlangs konden testen). Het uiteindelijke resultaat wordt op 18 juni onthuld. Als je kijkt naar de kleuren die Ford aanbiedt voor zijn sportieve modellen en speciale reeksen, mogen we iets ‘flashy’ verwachte. Zin om mee te doen? Neem dan je smartphone of computer en ga stemmen.

Advertentie
Advertentie
Advertentie