Pierre-Benoit Sepulchre

5 FEB 2020

In de koffer van de Ford Mustang Mach‑E kan je alles kwijt

Garnalen, kippenvleugels of frisse drankjes, het kan allemaal.

Autobouwer Ford schuwt de clichés niet. Het Amerikaanse footballseizoen is nog maar net voorbij of het merk denkt al na over het volgende. Nu iedereen nog opgewonden is over de Super Bowl heeft de constructeur een reclamecampagne vol stereotypen gepubliceerd.

Iedereen kent natuurlijk de Amerikaanse voorliefde voor junk food, vooral wanneer het kan worden gedeeld op de ene of de andere feestelijke gebeurtenis. Ford wil van de partij zijn zodra dat kan en heeft daarom een publiciteitscampagne gestart rond de voorste koffer van zijn nieuwe Mustang Mach-E, waar bij afwezigheid van een motor plaats is voor drankjes, garnalen, kippenvleugels en andere gastronomische hoogtepunten. Meer ernstig is er daar een bergvak van zo’n 1,5 kubieke meter waar reistassen of je boodschappen van de week inpassen.

Ford benadrukt dat heel deze koffer is bekleed met kunststof, waardoor hij perfect waterdicht is. Op die manier kan hij worden omgevormd tot een enorme ijskoffer, alsof een gewone bagageruimte al niet nuttig genoeg is…

Advertentie
Advertentie
Advertentie