Sébastien Vanhouche

24 AUG 2022

Renault Hippie Caviar Motel, een concept voor liefhebbers van het avontuur!

Deze concept van een 100 % elektrische mini-camper beschikt over een rijbereik van 285 km en een interieur uit gerecycleerde materialen.

De trend van de tot camper omgebouwde bestelwagens blijft populair, dat is ondertussen wel duidelijk! Na de SpaceNomad op basis van de Trafic, komt Renault met een tweede model van dezelfde aard, maar dan 100% elektrisch en toegankelijker! Hier is de Hippie Caviar Motel concept car op basis van de Kangoo E-Tech.

285 km rijbereik om op avontuur te trekken! 

Deze concept car, gebouwd op basis van de elektrische Kangoo lange wielbasis, behoudt zijn belangrijkste technische kenmerken. Dankzij zijn 45 kWh batterij heeft hij een rijbereik van 285 km. Met zijn laadsnelheid van 80 kW 'tankt' hij in een half uur stroom voor een rijbereik van 170 km. Zijn elektromotor ontwikkelt 90 kWh of 120 pk, genoeg zijn om op avontuur te trekken, maar niet te ver...

Veel gerecycleerde materialen

Als liefhebber van de natuur en ontdekkingstochten is de Hippie Caviar Motel grotendeels uit gerecycleerde materialen opgetrokken. De planken en de vloer achteraan zijn gemaakt van kurk en gerecycleerde banden. De concept car wordt op 19 september in levende lijve onthuld op het Salon van Hannover.

Advertentie
Advertentie
Advertentie