Pierre-Benoit Sepulchre

14 AUG 2020

Video: Sylvester Stallone verkoopt zijn luxueuze Cadillac Escalade

Hij wil er graag 350.000 $ voor…

In het wagenpark van de Amerikaanse steracteur Sylvester Stallon staat een ongelooflijke verlengde Cadillac Escalade met een buitengewoon interieur.

De SUV is onder handen genomen door de Californische tuner Becker Automotive Design, dat is begonnen met de wielbasis van de Cadillac Escalade van de vorige generatie met 50 centimeter te verlengen. Op die manier is het interieur een pak ruimer geworden terwijl het bovendien met alle luxe is aangekleed.

Bomvol

In de eindeloze uitrustingslijst van de Amerikaanse SUV vinden we onder meer een flatscreen-tv met een diagonaal van 109 centimeter die tegelijk als scheidingswand dient tussen de bestuurderspost en de passagiersruimte. Het interieur van de Cadillac heeft verder klaptafeltjes, elektrische gordijntjes, een ‘Home Cinema 7.1’ en daarnaast nog persoonlijke schermen voor wanneer de film op het grote scherm niet door iedereen wordt gesmaakt.

De vraagprijs voor de unieke Escalade is 350.000 dollar, of vijf keer meer dan een ‘gewone’ Escalade in 2020. Bovendien onthult Cadillac binnenkort zelf een nieuwe Escalade Stretch Vehicle (ESV), ongetwijfeld tot groot jolijt van tuners en hun rijke klanten.

BALBOA 4 SALE from Becker Automotive Design on Vimeo.

Advertentie
Advertentie
Advertentie