Vroom

23 MRT 2023

Win een plaats als co‑piloot in een Porsche GT3 of GT4!

Ben jij er klaar voor om de sensatie van je leven te ervaren? Vroom heeft 5 felbegeerde plaatsen veiliggesteld, zodat jij de co-piloot kan worden van een Porsche GT3 of GT4 tijdens de Porsche Club Francorchamps Days op 8 of 9 april. Wees er snel bij voordat deze unieke kans aan je voorbij gaat!

Stel je voor dat je naast een ervaren chauffeur zit in een Porsche GT3 of GT4 en dat je drie hartverwarmende rondjes over het iconische circuit van Spa-Francorchamps rijdt. Dit is hét hoogtepunt van de Porsche Club Francorchamps Days en een unieke kans om zelf te ervaren hoe deze legendarische auto's op het circuit presteren.

En dat is nog niet alles! Als onze gast kun je de nieuwste modellen van Porsche bewonderen, verschillende voertuigen ontdekken die de 70-jarige geschiedenis van Porsche bepaald hebben en deelnemen aan tal van beschikbare activiteiten, waaronder paddock-animaties, een commercieel dorp, tentoonstellingen, simulatoren en nog veel meer.

Of je nu een hardcore Porsche-fan bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, deze kans is perfect om je volledig onder te dompelen in de wereld van Porsche.

Mis deze kans niet om een plek te winnen! Via onderstaande link kom je op het wedstrijdformulier terecht. De wedstrijd loopt tot 30 maart, dus wees snel als je deze geweldige kans niet wilt missen. Op 1 april worden de winnaars bekendgemaakt!

Wil je niet wachten om te weten of je gewonnen hebt, reserveer dan alvast tickets voor het event, op de officiële Porsche Club Francorchamps Days website. Deelnemen kan door te klikken op onderstaande link. Je zal het je niet beklagen!

Advertentie
Advertentie
Advertentie