Sébastien Vanhouche

25 APR 2023

Cupra DarkRebel Concept: de elektrische shooting brake!

Cupra nodigt iedereen uit om mee te denken aan zijn eigen versie van deze DarkRebel Concept, alvorens het merk een fysieke versie ervan maakt!

Bij de presentatie van de Tavascan onthulde Cupra ook nog een compleet gestoorde conceptcar: de DarkRebel! Deze shooting brake vertegenwoordigt het summum van de designtaal van het merk: een xxl-motorkap, messcherpe lijnen, een gigantische diffusor en natuurlijk ook de driehoekige lichtsignatuur die ook al op de elektrische SUV-coupé verscheen. Agressiever dan dit wordt het niet!



Doe gerust mee

Deze conceptcar bestaat voorlopig enkel in de virtuele wereld, maar je kan er wel meer mee doen dan hem enkel in 2D bewonderen. Tijdens zijn introductie heeft Cupra namelijk ook een Hyper Configurator gelanceerd, waarmee het mogelijk is om de DarkRebel van je dromen samen te stellen, en dat in verschillende omgevingen. Daarmee wordt ook zijn look beïnvloed. Het merk gaat vervolgens inspiratie halen uit alle configuraties voor het uiteindelijke design van de conceptcar.




Niet enkel virtueel

Want ja, deze DarkRebel zal ook verschijnen in de echte wereld! Wanneer? "Binnenkort", aldus Cupra. Wij gokken op een debuut nog voor het einde van september 2023. We kijken al uit om de conceptcar in levende lijve te ontdekken! En we hopen op een productieversie met lijnen die trouw blijven aan die van dit ongelooflijke concept...




Advertentie
Advertentie
Advertentie