Sébastien Vanhouche

9 AUG 2022

Lamborghini doet ons watertanden met de volgende Urus!

In een video die verwijst naar Pikes Peak laat Lamborghini een opgepepte versie van de Urus doorschemeren.

Na beelden van de 'off-road' versie van zijn Huracan heeft Lamborghini op zijn sociale media subtiel nog een nieuwigheid onthuld: een speciale variant van de Urus. Hij is kort en goed gecamoufleerd te zien in een video die het merk met de stier in zijn logo op Instagram postte. De video verwijst naar de legendarische Pikes Peak race... 

Afspraak in Colorado? 

"Pikes Peak is een unieke uitdaging," zegt de autobouwer. Zou Lamborghini de kroon van snelste productiewagen op de Amerikaanse berg willen veroveren? Om daarin te slagen, schijnen de Italianen een bijzonder wapen in hun arsenaal te hebben: een extra straffe versie van de Urus kan uitgerust worden met een plug-in hybride aandrijving! 

 

"Prestaties bereiken een nieuwe dimensie"

Het moet gezegd dat de VW-groep op dit vlak veel te bieden heeft. De snelste Porsche Cayenne en Panamera zijn bijvoorbeeld de geëlektrificeerde uitvoeringen met 680 pk! Er wordt echter gefluisterd dat dezelfde V8 hybride ongeveer 800 pk zou kunnen leveren in de SUV met de stier op de neus! "Prestaties bereiken een nieuwe dimensie. Blijf ons volgen!", zegt de autobouwer. We zijn één en al oor, Lamborghini!


?

Advertentie
Advertentie
Advertentie