Pierre-Benoit Sepulchre

15 DEC 2019

Luchthaven van Bologna koopt Lamborghini Huracan

In Italië weten ze hoe je indruk maakt.

De Lamborghini Huracan beleefde zijn debuut op het salon van Genève in 2014 en heeft al een mooie carrière achter de rug. Begin dit jaar werd hij gefacelift en in functie van de versie ontwikkelt zijn 5,2 liter grote V10 580 tot 650 pk.

Zoals elke luchthaven heeft Bologna regelmatig een zogenaamd “Follow Me”-voertuig nodig met een rij zwaailichten op het dak, een radio waarmee met de controlepost kan worden gecommuniceerd en een opvallende kleurstelling. In plaats van daarvoor een conventionele auto in te zetten, kiest de luchthaven van Bologna voor een…Lamborghini Huracan, die in de fabriek van het merk in Sant’Agata Bolognese is omgebouwd om zijn job zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Deze samenwerking tussen de luchthaven en de autobouwer is niet nieuw. Niet alleen wordt op regelmatige tijdstippen een nieuwe Lambo in dienst genomen, maar in de vertrekhal van de luchthaven staan ook steeds de verschillende modellen van het merk te blinken. Ongetwijfeld zal de auto indruk maken op reizigers die langs Bologna passeren.
Advertentie
Advertentie
Advertentie