Pierre-Benoit Sepulchre

9 APR 2020

Wedstrijd #fiatforkids: 10 Fiat 500’s van Burago te winnen

Kleuren maar, kinderen!

Fiat wil de creativiteit van je kroost stimuleren in deze lockdownperiode. Tijd dus om je scherm uit te schakelen en je kleurpotloden boven te halen, want exclusief voor Vroom.be beloont de Italiaanse autobouwer de meest originele kleurwerken.

Exclusief kleurboek

Het kleurboek gewijd aan de iconische Fiat 500, dat tegelijk eenvoudig en plezierig wil zijn, is speciaal bedacht om kinderen tijd te laten doorbrengen met kleurpotloden en de 500. Ze genieten totale vrijheid qua creativiteit en verbeelding terwijl ouders hen zo even bezig kunnen houden op een leuke en speelse manier. Het nieuwe kleurboek nodigt je uit om de drie generaties van de meest beroemde auto van Italië in te kleuren en daarbij zelf het landschap te verzinnen waar ze in rondrijden.

Hoe neem je deel?

Om deel te nemen download je het kleurboek door hier te klikken. Je drukt het vervolgens af op A4-formaat en laat je kinderen zich uitdrukken met kleurpotloden of stiften. Het eindresultaat fotograaf of scan je en stuur je door naar press-fcab@fcagroup.com, met vermelding van de naam, de voornaam en de leeftijd van de kunstenaar (voor 1 mei 2020).

Fiat België selecteert tien winnaars die elk een miniatuur-500 (jaargang 1968) winnen op schaal 1/16 uit de Metal Kit-collectie van Burago.
Advertentie
Advertentie
Advertentie