Pierre-Benoit Sepulchre

27 JUL 2023

Morgan Super 3 Malle Rally Special: klaar voor avontuur!

Een buitengewone wagen om unieke reizen mee te beleven.

Malle London is een gerenommeerd Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van outdoorkledij, maar ook in de organisatie van motorreizen over de hele wereld. Met de slogan 'Prepare to get lost' promoot het bedrijf een avontuurlijke filosofie waarbij je jezelf uitdaagt. Een filosofie die de autoconstructeur Morgan duidelijk heeft bekoord, aangezien beide bedrijven de handen in elkaar hebben geslagen om de Morgan Super 3 Malle Rally Special te bouwen.

De licht aangepaste Super 3 (de opvolger van de 3 Wheeler) krijgt een gele, rode of zwarte carrosserie en enkele stickers langs de flanken van de wagen. Morgan heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt door de neus, de rolhoepels en de uitlaat te vergroten. Qua uitrusting kan de gelukkige eigenaar rekenen op verwarmde zetels, twee USB-poorten, een bekerhouder en een verlichting in de voetruimte. Je krijgt ook twee exclusieve tassen die aan weerszijden van de cockpit worden gemonteerd. Qua motor heeft het model een compacte 1,5 liter-driecilinder van 118 pk. Die wordt gekoppeld aan de manuele versnellingsbak van de Mazda MX-5. Daarmee bereikt het model de 100 km/u in slechts 7 seconden voor een topsnelheid van 210 km/u!

De auto is te krijgen voor een prijs van iets meer dan 60.000 euro per stuk, maar daarvoor krijg je ook een unieke reiservaring. Eigenaars van deze speciale reeks worden namelijk uitgenodigd op een expeditie van een week naar de Alpen, het Noordpoolgebied of het Engelse platteland. Maar dat is nog niet alles, want ze mogen ook de Morgan-fabriek bezoeken en verschillende items meenemen uit de Morgan x Malle-kledingcollectie.

?

Advertentie
Advertentie
Advertentie