Sébastien Vanhouche

21 AVR 2023

Onze 5 favoriete zoekertjes van de week

Deze week steken we de oceaan over naar de Verenigde Staten (of toch bijna) met deze selectie van 5 soms bijzondere tweedehandswagens.

5. Pontiac Firebird – €9.500 



De 3e generatie Pontiac Firebird werd geproduceerd van 1982 tot 1992 en is een typisch voorbeeld van een pony car, net als de Ford Mustang. Je kon hem zowel met een viercilinder als met een V8 bestellen! Hiermee zit je zeker in Amerikaanse sferen achter het stuur van dit exemplaar met een V6 van 171 pk, die ook al het statuut van oldtimer heeft bereikt.

4. Cadillac Deville – €11.999 

In deze Cadillac Deville-limousine waan je je niet enkel in de VS, maar kan je zelfs in de huid van de Amerikaanse president kruipen! Deze verlengde berline met 6 deuren heeft een dikke V8 van zo'n 300 pk, waarmee je overal voor bekijks zorgt.

3. Volkswagen T2 – €15.000

Toegegeven, deze T2 komt niet uit de VS, maar het is niet moeilijk om je in te beelden dat je ermee langs de Californische kust cruiset, op zoek naar de mooiste surfplek of een stukje ongerepte natuur. Ook dat kan de American Dream zijn! Als kers op de taart heb je, dankzij zijn klapdak, geen hotelkamer meer nodig: je kan vlak aan het strand slapen!

2. Ford Ranger Raptor – €27.000

Hiermee keren we opnieuw (bijna) terug naar de Verenigde Staten met een Amerikaans product: een Ford Raptor! Al gaat het wel om de vorige generatie Ranger met een dieselmotor, maar dat maakt niet uit. Het belangrijkste is namelijk onderhuids te vinden: de Fox-schokdempers die alles aankunnen, zelfs sprongen op ruw terrein! En daar weten we alles over...

1. Ford F-150 Raptor – €74.985

Is een Ranger toch iets te klein? Of misschien wil je een motor die wat mooier zingt? Dan heb je hier een kolos rechtstreeks uit het land van Uncle Sam die beter bij je wensen past: een Ford F-150 Raptor met zijn 3,5 liter-V6 van 457 pk! En geen paniek, ook hier zitten de performante Fox-schokdempers onder...

?

PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ