Sébastien Vanhouche

29 JAN 2024

Aston Martin Vantage: facelift komt op 12 februari

Aston Martin laat ons weten dat het op 12 februari de facelift van zijn Vantage voorstelt, en meteen ook de F1 Edition en GT3-raceversie!

Na 5 jaar trouwe dienst is het stilaan tijd dat de Aston Martin Vantage een facelift krijgt. Een facelift die onze spionagefotografen afgelopen mei al wisten te spotten met een laagje camouflage, en die nu een officiële voorstellingsdatum heeft gekregen. Aston Martin laat ons namelijk weten dat we op 12 februari zijn vernieuwde sportwagen kunnen ontdekken.

Nieuwe Aston Martin Vantage, F1 Edition en GT3!

En daarbij zal Aston Martin geen half werk leveren, want het merk heeft al aangekondigd dat het ook de facelifts van zijn sportievere F1 Edition en de GT3-raceversie voorstelt op 12 februari! Veel krijgen we voorlopig echter nog niet te zien, want de aankondiging gaat gepaard met slechts één afbeelding die nog niet veel van zijn nieuwe koetswerk laat zien, noch een hint geeft naar wat er schuilgaat onder de motorkap...

Afspraak op 12 februari 2024

Hoewel de Britse constructeur nog geen hints geeft voor de look of de prestaties van het model, laat men wel al weten dat de Vantage meer dan ooit een "sportwagen voor piloten die op zoek zijn naar een pure rijervaring wordt. De Vantage viert pure prestaties". Afspraak dus op 12 februari om te zien wat de Britten daarmee bedoelen.

?

Advertentie
Advertentie
Advertentie