Sébastien Vanhouche

24 DEC 2021

Top 5 van de kerstadvertenties

Hoewel 2021 een op zijn minst bijzonder jaar was, belet dat sommige autobouwers niet om mooie video’s te lanceren voor de kerstperiode.

Bij de feestdagen zorgen autobouwers altijd voor mooie video’s om het jaar in schoonheid af te sluiten. En dit jaar is daarop geen uitzondering. Hennessey kwam bijvoorbeeld met de snelste break ter wereld om zijn kerstboom thuis te krijgen! Maar andere merken zien het anders, te beginnen met Mercedes. 

Mercedes 


De Amerikaanse tak van het merk kwam, net zoals vele anderen’ met een nieuw concept voor de slee van de Kerstman. De rendieren werden bedankt voor bewezen diensten, en vervangen door een Mercedes! Een vierdeurs AMG GT, uiteraard in het rood, vervangt de traditionele slee. De Kerstvrouw rijdt dan weer met een G-Klasse om haar man te helpen, moest hij een cadeau vergeten zijn...

Audi


Audi komt met een… modernere versie van de goede oude Kerstman. Hij heeft wat kilo’s verloren, zijn baard getrimd en draagt een maatpak met mooie rode das. Ook hier geen slee, maar wel een rode elektrische e-tron GT. Sommige dingen veranderen precies nooit. 

Lamborghini


Heb je een idee van het cadeau dat je dit jaar zal krijgen? We hopen dat het even mooi is als het geschenk van de jongen in de de publiciteit van Lamborghini. Hey omm Phil, wij willen ook wel eens een toertje doen!

BMW 


De Beierse autobouwer gaat voor een compleet tegenovergestelde benadering dan de andere constructeurs! We zien acteur Christoph Waltz die te allen prijzen de het kerstfeestje van BMW wil ontwijken. Jammer genoeg voor hem, lijkt hij het aan te trekken. Toevallig wordt hij thuis gebracht met een elektrische iX SUV. 

Chevrolet 


Dit jaar komt de mooiste video, de crème de la crème, van bij Chevrolet. Hier staan de sterren achter de camera: Oscarwinnend regisseur Tom Hooper en de eveneens met een Oscar bekroonde cameraman Claudio Miranda. Deze samenwerking levert een emotievolle kortfilm op van 4 minuten die het kijken echt waard is. Meer zeggen we niet, want we willen de verrassing niet verpesten.


?


Advertentie
Advertentie
Advertentie