Pierre-Benoit Sepulchre

26 JAN 2023

Dit jaar verdrievoudigt Poppy het aantal auto’s in zijn deelvloot

Hun aantal stijgt van 1.000 naar 3.000!

Bij Poppy Mobility, de autodeeldienst van de D’Ieteren groep, is er geen gebrek aan ambitie. Het aantal auto’s in de vloot van het bedrijf wordt in de komende maanden verdrievoudigd, van 1.000 naar 3.000. De vraag blijft dan ook stijgen, met zowat 200.000 regelmatige gebruikers van de app met het rode logo. 

Poppy is beschikbaar in Antwerpen, Brussel, Gent en Mechelen, en ook aan de belangrijkste luchthavens van ons land. Op dit moment telt de deelvloot 1.000 auto’s, 50 bestelwagens, 2.000 steps en 160 fietsen die het dagelijks leven van heel wat Belgen makkelijker maken.

Hogere segmenten

Wat de autovloot betreft, biedt Poppy voor het eerst modellen aan die het als ‘premium’ beschouwt, waaronder de Volkswagen T-Cross, de Skoda Kamiq of nog de Audi A4. Andere modellen zijn in bestelling en zullen binnenkort beschikbaar zijn. Weet dat de ‘premium’ voertuigen voorbehouden zijn aan trouwe klanten en gebruikers die ouder zijn dan 26. Om de ‘premium-ervaring’ te versterken, zijn de auto’s bovendien niet voorzien van de traditionele rode lakkleur die we associëren met Poppy, maar wel in soberder tinten.


?

Advertentie
Advertentie
Advertentie