Sébastien Vanhouche

13 SEP 2022

De Renault 4L en R5 worden voorgesteld op het Salon van Parijs!

Het Franse merk maakt van de afspraak op eigen bodem gebruik om meerdere nieuwigheden te onthullen.

Het komt niet als een verrassing dat Renault de 4L en R5 nieuw leven wil inblazen, beiden als 100% elektrisch model. Het merk zal van de Autosalon van Parijs gebruik maken om meer over de twee modellen bekend te maken, en ook over andere nieuwigheden. Pas volgend jaar wordt van beide auto's een productieversie verwacht.

Historische concepts

Op 17 oktober, om 9 uur stipt, zal Luca de Meo persoonlijk een eerste concept van de 4L onthullen. Het merk omschrijft het als een "herinterpretatie van zijn iconische model". Naast deze moderne Renault 4, en om zijn 50-jarig bestaan in stijl af te sluiten, zal de autobouwer ook "een eigenzinnige en sportieve show car" onthullen, gebaseerd op de R5. Een Renault 5 Turbo? We kunnen niet wachten om het te weten te komen. 

Echte nieuwigheden

Deze twee concepten zullen niet de enige nieuwigheden op de Renault-stand zijn. De elektrische Kangoo E-Tech zal ook zijn debuut maken in Parijs. Behalve de op batterijen werkende bestelbreak zal het publiek de Austral SUV ook in levende lijve kunnen zien. Een mooi programma! Afspraak op 17 oktober om 9 uur voor meer info over deze lawine van nieuwigheden. 

Advertentie
Advertentie
Advertentie